In moderne fotografie wordt de realiteit vaak verdraaid. Ik vind het juist prachtig om het leven en het karakter in het gezicht vast te leggen. Collodion fotografie maakt dit zichtbaar. Als ik mensen fotografeer hoor ik vaak terug: “Ik ben het wel, maar ik ben het niet. Ik kijk anders naar mezelf.” En dat vind ik een mooie gedachte; dat je in een tijd waarin alles vluchtig en disposable is, je met één foto iemand even stil laat staan bij zijn of haar werkelijkheid.

Het laten maken van een collodion portret is een ware beleving. De geportretteerde krijgt alle stappen van het collodion proces te zien: het coaten en gieten van de glas- of aluminiumplaat, het ontwikkelen van de foto tot aan het moment van fixeren waar het beeld tevoorschijn komt. Een lesje old skool fotografie.

een-op-een in de studio

Voor een één-op-een afspraak nemen we alle tijd. De prijs varieert van €125,00 – €750,00. Dit is afhankelijk van het formaat dat je wilt en de locatie. Informeer hier naar de mogelijkheden.

portretdagen

Je kunt ook naar een van de portretdagen komen. We staan dan op locatie, meestal tijdens een evenement, en je kunt dan voor €65,00 een portret laten maken van 15 x 20 cm. Hier doe ik 1, maximaal 2 pogingen omdat het een kostbaar en tijdrovend proces is. Klik hier voor de agenda.